Femeile de la Partidul Conservator au donat televizoare fetelor de la Centrul Special de Educare şi Incluziune Mihălceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acţiunea femeilor de la Partidul Conservator
Acţiunea femeilor de la Partidul Conservator

Acţiunea a făcut parte din Campania "Nouă ne pasă !" şi va continua şi cu alte activităţi la nivel judeţean în perioada următoare.

 Filiala Vrancea a Organizaţiei de Femei a Partidului Conservator, coordonată de preşedinta Dorina Săpunaru, sprijinită de colegele sale, a făcut ca ziua de 1 Martie să aducă o rază de speranţă în sufletele celor 65 de fete de la Centrul Special de Educare şi Incluziune Mihălceni.

„Momentul artistic prezentat de către aceşti copii minunaţi, coordonaţi de dragele lor ,,educatoare”, a fost răsplătit de reprezentantele Partidului Conservator, cu flori, dulciuri şi articole de îmbrăcăminte. Pe lângă aceste daruri, au fost aduse şi mult doritele televizoare, care vor aduce o rază de speranţă în sufletele lor. Campania ,,Noua ne pasă”, va continua şi cu alte acţiuni la nivelul judeţului Vrancea”, se arată într-un comunicat de presă al filialei Vrancea a Partidului Conservator.

Tot în cadrul evenimentelor dedicate zilei de 1 Martie, ieri dimineaţă, preşedinta Organizaţiei de Tineret, Cătălina Lupu, a oferit flori, împreună cu ceilalţi colegi, tuturor doamnelor şi domnişoarelor care au fost în trecere prin zona sediului Partidului Conservator.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite