Fabrica de confecţii a fostului senator Sorina Plăcintă, inundată de la ploi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apa a fost scoasă cu motopompe din curtea fabricii
Apa a fost scoasă cu motopompe din curtea fabricii

Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani a intervenit pentru evacuarea apei şi deversarea acesteia într-un canal colector.

Forţele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Angel Saligny” al judeţului Vrancea au primit mai multe solicitări în ultimele 24 de ore pentru evacuarea apei acumulate în urma precipitaţiilor în curţi şi beciuri.

Astfel, duminică şi luni, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani a intervenit pentru evacuarea apei din curtea şi împrejurimile fabricii Sorste, aparţinând fostului senator Sorina Plăcintă, situată pe Calea Moldovei, nr. 59.

Pompierii au folosit motopompe pentru deversarea apei într-un canal colector. Nivelul apei atingea, pe alocuri, 30-40 cm adâncime, suprafaţa afectată fiind de aproximativ 10.000 mp.

fabrica inundata

„Misiuni pentru evacuarea apei acumulate în beciurile unor gospodării s-au înregistrat în cursul zilei de luni şi în localităţile Vidra şi Petreşti, din comuna Vânători. Apa acumulată în urma ploilor ameninţa să ajungă în interiorul locuinţelor, iar pentru a se elimina acest risc au intervenit echipaje de pompieri militari cu motopompe”, a precizat cpt. Cristina Duţă, purtător de cuvânt ISU Vrancea.

Vă mai recomandăm:

FOTO Familii izolate, case stricate, drumuri rupte, totul din cauza ploilor torenţiale care au căzut în Vrancea în ultimele trei zile

Ploile căzute aproape fără întrerupere au creat probleme destul de grave în judeţul Vrancea. Practic, în mai multe comune de pe Valea Râmnicului, respectiv Dumitreşti, Jitia şi Chiojdeni  s-au reactivat alunecările de teren.

Crater uriaş pe strada Ana Ipătescu din Focşani, în urma surpării solului după 48 de ore de ploaie neîntreruptă

Groapa a fost izolată, apoi umplută cu balast de către muncitorii de la Direcţia de Dezvoltare şi Servicii Publice Focşani.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite