Doi tineri din Focşani, reţinuţi după ce au spart 22 de maşini în tot atâtea zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ei au furat acumulatori auto şi radio cd-uri şi urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În seara de 25 mai,poliţiştii din Focşani au fost anunţaţi că pe strada Cuza Vodă din Focşani că persoane necunoscute sustrag combustibil dintr-un autoturism parcat.

Poliţiştii focşăneni s-au deplasat  la faţa locului şi au depistat în trafic un autoturism, din care, la vederea echipajului de poliţie, un tânăr a aruncat mai multe bunuri în curtea unei şcoli.

Ocupanţii au fost identificaţi ca fiind Ţ. Marian Florin, de 19 ani, S. Cătălina Andreea, de 16 ani şi Ş. Gheorgh Titi, de 23 ani, toţi din localitate şi au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Focşani.

În urma documentării activităţii infracţionale, oamenii legii au stabilit faptul că în perioada 5.04 - 26.05  Ş. Gheorghe Titi şi Ţ. Marian Florin au sustras acumulatori şi radio cd-uri dintr-un număr de 22 autoturisme parcate pe raza municipiului.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 ore, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă
 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite