Deputatul Neagu Murgu se joacă cu nervii PPDD-iştilor din Vrancea. Astăzi a migrat oficial la UNPR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În şedinţa de astăzi a Plenului Parlamentului României, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat că Neagu Murgu va activa în cadrul UNPR.

Deputatul Neagu Murgu, ales pe listele PP-DD, este oficial, de astăzi, membru al UNPR şi va activa în cadrul grupului parlamentar PSD.

Acest lucru a fost anunţat de la tribuna Parlamentului României de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea. 

Astfel, Neagu Murgu nu a făcut decât să-şi ducă planul la capăt, plan început încă de marţi, când UNPR a remis un comuniat de presă anunţând transferul lui Neagu Murgu în partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea.

Ulterior, miercuri, Neagu Murgu a organizat o conferinţă de presă în care a anunţat că nu mai pleacă la UNPR, jurând credinţă „pe viaţă” partidului condus de Dan Diaconescu.

Acest lucru s-a întâmplat în prezenţa preşedintei PP-DD la nivel naţional, Simona Man, dar şi a vicepreşedintei Liliana Mincă, care au venit la Focşani să demaşte presiunile la care sunt supuşi parlamentarii PP-DD.

Astăzi însă, lucrurile au fost lămurite de tot, astfel că Neagu Murgu se alătură zecilor de traseişti politici care au invadat Parlamentul României.

Neagu Murgu va fi şi preşedintele UNPR Vrancea. Am încercat să-l contactăm telefonic pe deputatul Murgu, dar nu ne-a răspuns.

Cât priveşte filiala PP-DD Vrancea, deocamdată nu se ştie cine va prelua frâiele partidului. „Noi rămânem în PP-DD, mă refer la toţi consilierii locali din Focşani şi cei judeţeni. Vom pleca din sediul actual şi vom merge în clădirea de pe strada Independenţei, unde am avut anul trecut sediu de campanie”, ne-a declarat preşedintele PP-DD Focşani, consilierul local Aurel Bâcu.

Mai puteţi citi:

Deputatul Neagu Murgu a trecut de la Partidul Poporului la UNPR

FOTO VIDEO Şefele PP-DD l-au întors din drum pe deputatul Neagu Murgu, care nu mai pleacă la UNPR

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite