FOTO VIDEO Şefele PP-DD l-au întors din drum pe deputatul Neagu Murgu, care nu mai pleacă la UNPR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ziua de ieri, când UNPR a remis un comunicat din presă anunţând că l-a racolat pe deputatul PP-DD  de Vrancea Neagu Murgu, astăzi parlamentarul a dorit să-şi clarifice situaţia.

Conducerea centrală a PP-DD, în frunte cu preşedintele Simona Alice Man şi Liliana Mincă, s-a aflat astăzi la Focşani, pentru a dezminţi împreună cu deputatul Neagu Murgu informaţiile apărute ieri în presă legate de trecerea deputatului de Vrancea la UNPR. 

Simona Man a precizat că grupurile parlamentare ale PP-DD se confruntă cu mari presiuni din partea puterii politice, în special din partea PSD, prin care se doreşte racolarea parlamentarilor din partidul lui Dan Diaconescu, precizând cei mai slabi dintre ei cedează.

Simona Man a spus că nu este şi cazul deputatului Neagu Murgu, care a declinat oferta reprezentanţilor puterii, preferând să meargă mai departe cu PP-DD.

„Neagu Murgu adus plus valoare organizaţiei şi va rămâne alături de noi până la sfârşitul acestui proiect. Se fac presiuni foarte mari asupra grupului nostru parlamentar, atât în Camera Deputaţilor cât şi la Senat, se încearcă destructurarea grupurilor parlamentare şi se face presiune şi asupra întregului partid. Eu vă spun că ce se întâmplă în Camera Deputaţilor nu este acelaşi lucru cu ce se întâmplă în teritoriu în partid. Structura de partid este creată pe un val de simpatie faţă de Dan Diaconescu, ori aici nu putem vorbi de manipulare în teritoriu. Mai avem un deputat care a fost dat plecat către UNPR, chit că a participat la unele discuţii. Şi acolo a fost o hârtie şi până la urmă nu a plecat la nici un partid. Se încearcă ademenirea lor cu tot felul de funcţii, strategii, sigur că unii slabi cedează, alţii puternici rezistă”, a spus Simona Man, preşedinte PP-DD.

image

Personajul principal al conferinţei de presă, deputatul Neagu Murgu s-a limitat la a spune doar câteva la cuvinte, suficiente pentru a le linişti şefele de la Bucureşti, dar şi pe colegii lui consilieri judeţeni şi locali, bulversaţi după cele întâmplate ieri.

„Nu voi pleca de la Partidul Poporului Dan Diaconescu, voi rămâne membru în grupul parlamentar ca deputat al partidului şi voi continua în activitatea de preşedinte tot în cadrul Partidului Poporului Dan Diaconescu”, a spus deputatul Neagu Murgu.

În sprijinul deputatului a sărit şi parlamentarul Liliana Mincă, spunându-i lui Neagu Murgu că funcţia de parlamentar este mai valoroasă decât orice fotoliu ministerial, aşa cum s-a zvonit. „Diferenţa între un secretar de stat şi un deputat ales, care are mii de voturi în spate, este ca de la cer la pământ. Ar fi cea mai mare prostie să-şi piardă mandatul. Are trei ani în faţă, în care poate să demonstreze alături de noi, de colegii lui, deputaţi şi senatori, că noi suntem vocea poporului în Parlament. La Partidul Poporului interesul naţional este pus mai presus de orice”, a spus deputatul Liliana Mincă.

Mai puteţi citi:

Deputatul Neagu Murgu a trecut de la Partidul Poporului la UNPR

Deputatul PP-DD de Vrancea Neagu Murgu neagă votul dat pentru superimunitatea parlamentarilor

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite