De Ziua Pământului, oficialii Premium Pork au ecologizat plaja de la Goleşti şi au plantat copaci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plantarea de copaci a avut loc la plaja Goleşti
Plantarea de copaci a avut loc la plaja Goleşti

Acţiunea a fost organizată în cooperare cu primăria din localitate şi cu elevii şcolii Goleşti, dar şi-au dat concursul şi reprezentanţii administraţiei judeţene.

Compania „Premium Pork” de la Slobozia Ciorăşti a dorit să dea un exemplu de implicare în protejarea mediului înconjurător, după ce în ultimii ani a fost acuzată că prin fermele de creştere a porcilor strică aerul focşănenilor.

În cursul zilei de ieri, de Ziua Pământului, a fost organizată o acţiune de plantare a 250 de copaci în zona fostei plaje de la Goleşti, totodată ecologizându-se împreună cu elevii de la Şcoala din Gugeşti întreaga zonă.

“Ne propunem să transmitem comunităţii două mesaje de Ziua Pământului. Primul este acela că Premium Porc Group respectă mediul înconjurător şi se angajează să-l protejeze şi pe viitor. Nu este vorba de o simplă declaraţie deoarece cei care cunosc societatea noastră ştiu amploarea investiţiilor pe care le facem în prezent pentru a proteja mediul.Vrem ca acţiunea de ecologizare şi plantare a copacilor pe plaja Goleşti să fie doar începutul, să fie un gest simbolic pentru acţiunile viitoare ale grupului”, a spus Adrian Iorgulescu, director de comunicare la Premium Porc Group.

Reprezentanţii Premium Pork au declarat că vor în acest an să doteze un laborator de biologie într-o şcoală care va câştiga o bursă în urma derulării unui proiect, dar vor să angreneze copiii într-un eveniment prin care se doreşte conştientizarea lor asupra impactului deşeurilor pentru mediu.

Mai puteţi citi:

S-a descoperit sursa mirosurilor în Focşani: Premium Pork

Reclamaţii de la locuitorii din Goleşti pentru mirosurile de la Premium Pork


 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite