De astăzi, caloriferele focşănenilor nu se mai încălzesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrala ENET funcţionează doar pentru serviciul de apă caldă
Centrala ENET funcţionează doar pentru serviciul de apă caldă

Societatea de termoficare ENET a luat măsura sistării furnizării agentului termic pentru încălzire în Focşani, datorită încălzirii vremii.

Chiar dacă vremea de afară este capricioasă, ENET a decis ca de astăzi să sisteze căldura în apartamentele focşănenilor racordaţi la sistemul centralizat.

Cu toate acestea, restanţierii societăţii sunt somaţi să-şi plătească facturile pentru serviciile oferite, pentru a nu fi puşi în situaţia de a rămâne fără apă caldă.

„Revenim cu apelul către toate asociaţiile de proprietari/locatari şi proprietarii în facturare individuală, care înregistrează debite restante, să achite cu prioritate datoriile acumulate către societatea noastră, acest lucru fiind de mare importanţă în menţinerea continuităţii furnizării agentului termic pentru apa caldă de consum, aceasta fiind garantată, numai de onorarea obligaţiilor de plată conform graficului de reeşalonare a datoriilor încheiat cu GDF Suez Energy România”, a precizat Cristina Gavrilă, purtător de cuvânt al ENET Focşani. 

Vă mai recomandăm:

În timp ce primarul se plimbă în Grecia, focşănenii au fost lăsaţi din nou fără apă caldă şi căldură

Conducerea ENET păzeşte instalaţiile în aşteptarea gazelor pentru căldură şi apă caldă


 

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite