Conducerea ENET păzeşte instalaţiile în aşteptarea gazelor pentru căldură şi apă caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit directorului societăţii de termoficare, cei de la GDF Suez au acceptat eşalonarea propusă la plată, astfel că apa caldă şi căldura ar putea reveni în apartamentele focşănenilor.

După o zi şi o noapte fără căldură şi apă caldă, focşănenii ar putea beneficia din nou din această seară de serviciile oferite de ENET. Se pare că managerii societăţii au reuşit să convingă furnizorul de gaze naturale cu noua reeşalonare propusă, astfel încât GDF Suez să deschidă robinetul de gaze către centrala societăţii de termoficare.

„Se pare că din seara asta centrala va beneficia din nou de gaze pentru a putea relua furnizarea de apă caldă. Nu cred că avem timp să pornim şi cazanele pentru căldură în seara asta, dar de mâine, în funcţie de evoluţia temperaturilor, vom furniza şi căldură. Am propus un grafic care se va întinde pe lunile aprilie şi mai. Prima urgenţă este să achităm factura din luna ianuarie, care este de 3,7 milioane de lei. În total, datoria este de 10 milioane de lei”, ne-a declarat Marean Vişan, directorul ENET Focşani.

Pe aceeaşi temă, liderii PDL Vrancea cer administraţiei locale USL să rezolve de urgenţă criza apei calde din Focşani.

În opinia PDL, primarul municipiului Focşani nu are nici o scuză pentru atitudinea sa faţă de focşăneni, care a preferat să plece într-o excursie "culturală" pe plajele greceşti.

" Probabil primarul Bacinschi considera că a terminat de rezolvat toate  problemele oraşului, căldura şi apă caldă, gropile din asfalt, curăţenia de  pe străzi, câinii vagabonzi, şi  consideră că merită un mini-concediu la  soare, în Grecia. Este o atitudine ruşinoasă, iresponsabilă şi laşă  a  administraţiei USL care demonstrează, din nou, că priorităţile sale nu sunt  cele din agenda cetăţeanului, ci beneficiile personale. Asigurarea apei  calde este o obligaţie a  municipalităţii şi, nu în ultimul rând, un semn de  civilizaţie elementar. Dacă Bacinschi pleacă în Grecia, poate o să afle că,  încă de acum 2000 de ani, oraşele greceşti investeau în bai publice", a  declarat Costică Neaţa, preşedintele PDL Vrancea.

Vă mai recomandăm să citiţi:

În timp ce primarul se plimbă în Grecia, focşănenii au fost lăsaţi din nou fără apă caldă şi căldură

ENET, din nou sub presiunea tăierii gazelor

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite