Cunoscut maseur din Vrancea, mort împreună cu fiica sa într-un cumplit accident. Fata venise în ţară de Sărbători, iar tatăl o ducea la aeroport

0
0
Mihail Costachi avea 61 de ani FOTO: Facebook Mihail Costachi
Mihail Costachi avea 61 de ani FOTO: Facebook Mihail Costachi

Un grav accident rutier a avut loc, miercuri, 5 ianuarie 2022, pe şoseaua de centură a municipiului Buzău, eveniment în care au fost implicate patru maşini.

Mihail Costachi, de 61 de ani, şi fiica lui Andreea, de 33 de ani, au murit miercuri după-amiază, la spitalul din Buzău, în urma unui accident rutier. Maşina în care se aflau a fost lovită pe şoseaua de centură a municipiului Buzău.

Mihail Costachi era cunoscut în Focşani ca unul dintre cei mai experimentaţi maseuri şi în momentul tragediei îşi conducea fiica la aeroport, cu destinaţia Anglia. Ei petrecuseră împreună Sărbătorile.

„Mare tragedie în Focşani: Mihail Costachi, un om deosebit şi un maseur extraordinar, care aducea alinare multor oameni suferinzi, s-a stins din viaţă în spitalul din Buzău, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc pe centura aceluiaşi municipiu! Din păcate, în accident, a decedat şi una dintre fiicele sale, Andreea, care se afla în autoturism! Mihail Costachi era un om sufletist şi minunat, cu un mare caracter şi cu un respect deosebit pentru oameni! Drum lin printre îngeri, domnule Mihail! Probabil Dumnezeu avea nevoie de un om care ştie să aline suferinţele oamenilor”, a scris primarul Cristi Misăilă pe pagina de socializare. 

De altfel, localnicii au transmis zeci de mesaje de condoleanţe familiei îndurerate

„Dumnezeu sa-i odihnească în pace! Un om deosebit, un profesionist desăvârşit, mare pierdere pentru comunitate! Condoleanţe familiei!”; „Ce om deosebit, cu har! Ce pierdere! Nu am cuvinte! A fost mai mult decât ajutor pentru cei suferinzi fizic, a fost si terapie pentru suflet!  Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui şi al fiicei sale!”; „Condoleanţe familiei. Un om pe care nu îl vom uita niciodată, avea mereu o vorbă bună pentru fiecare, nu e drept. Dumnezeu să îi odihnească în pace! O mare tragedie”, au transmis oamenii.

Vă mai recomandăm:

Un pieton ghinionist. A murit prins în coliziunea dintre două maşini

Accident grav, cu doi răniţi, pe centura Buzăului. Patru autovehicule au fost implicate VIDEO

Focşani


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri