Cum se pune în Vrancea căruţa înaintea boilor. Şosea de curând asfaltată, spartă pentru introducerea utilităţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drumul spre Crângul Petreşti face obiectul unor ample lucrări în aceste zile, după ce acum trei ani şoseaua a fost reabilitată în întregime

Un drum judeţean de interes din Vrancea, care a fost modernizat cu piste de biciclete şi asfaltat total,  este spart în aceste zile pentru introducerea reţelelor de apă şi canalizare cu fonduri europene.

Asfaltat în urmă cu doi ani de firma fostului deputat PSD Victor Roman, drumul este spart acum de vestita societate Vega Galaţi, pentru introducerea ţevilor de apă şi canalizare în cadrul proiectului cu fonduri europene Vrancea Aqua. Aceste lucrări ar fi trebuit realizate înainte de asfaltare.

Compania de Utilităţi Publice, care se ocupă de contract, spune că investiţiile au fost realizate prin programe diferite iar lucrările decalate, astfel că la finalul contractului carosabilul va fi adus la stadiul iniţial.

Imagine indisponibilă

"Toate lucrările de modernizare a reţelelor de utilităţi publice, în care se intervine asupra părţii carosabile, cuprind obligatoriu şi lucrări de readucere la stadiul iniţial a suprafeţelor afectate. Lucrările pentru reabilitarea tramei stradale spre localitatea Petreşti (DJ 204E) au fost finanţate prin programe de investiţii diferite, pista şi trotuarul prin Programul Operaţional Regional (perioada de programare 2007-2013) şi efectiv realizate în intervalul 2015-2016 iar carosabilul prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), înregistrându-se astfel o decalare în finalizarea acestora", potrivit CUP Focşani.

Totuşi, în timp s-a văzut la celelalte lucrări că terenul s-a tasat şi zonele unde s-a intervenit s-au surpat.

Imagine indisponibilă
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite