Creatoarea de modă Nausica Mircea, prestaţie de succes la Fashion Days Strasbourg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rochiile create de Nausica Mircea, apreciate la festival  FOTO: Nausica
Rochiile create de Nausica Mircea, apreciate la festival  FOTO: Nausica

Evenimentul de modă, la care participă designeri din mai multe ţări, are loc în perioada 26-28 iunie. Nausica Mircea este prezentă cu 20 de creaţii.

Cunoscuta creatoare de modă Nausica Mircea participă în aceste zile la un important festival de modă în oraşul francez Strasbourg.

Cele 20 de creaţii ale sale au fost extrem de apreciate aseară, în cadrul evenimentului dedicat designerilor din Estul Europei, colecţia sa fiind intitulată „Nuit Noire” (Noapte Neagră), asta pentru că rochiile de seară sunt în tonuri de negru şi albastru indigo.

Pentru Nausica  Mircea este prima participare la Festivalul de la Strasbourg şi reprezintă o bună oportunitate de a realiza o colaborare pentru a-şi vinde creaţiile în Franţa, aşa cum se întâmplă în prezent cu alte ţări Occidentale.

image

Nusica a pornit la drum în 1999, ca un atelier de creaţie pentru confecţii de damă. Acum, colecţiile sale şi-au construit o reputaţie aleasă. În 2013, Nausica a fost declarată cel mai bun creator de ready to wear.

Creaţiile Nausica au surprins mereu plăcut prin noutate şi simplitate şi au fost apreciate pe podiumurile celor mai importante evenimente de modă din ţară (Bucharest Fashion Week, Model of the Year, Look Model etc.) şi străinătate (Paris, Kitzbuhel, Birmingham, Ibiza, Dusseldorf etc.)

Mai puteţi citi:

Nausica, din nou pe scena Bucharest Fashion Week, cel mai mare festival de modă din ţară

Creaţiile acesteia au fost prezentate aseară, în cadrul celei de a XX-a ediţii a festivalului la care au participat designeri şi branduri cunoscute din ţară şi din străinătate.

Nausica Mircea duce Focşanii la Paris

Celebrul designer vestimentar a pornit pe calea fashion-ului pe vremea când confecţiona haine pentru păpuşile cu care se juca. Nausica Mircea, brandul cunoscut în materie de modă în toată lumea, şi-a făcut apariţia pe piaţă doar în urmă cu opt ani însă a reuşit să atingă o evoluţie uluitoare: şi-a prezentat creaţiile ticluite în atelierul de pe strada Ştefan cel Mare din Focşani, tocmai pe podiumurile din capitala mondială.

image
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite