Copilă din Vrancea, jucărie sexuală pentru unchiul ei. Ce au decis judecătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul obsedat nu se află la prima abatere, în trecut fiind condamnat la 12 ani de puşcărie pentru agresarea sexuală a unei fetiţe.


Un bărbat dintr-o comună din Vrancea a fost arestat joi, la Panciu, acuzat fiind că a întreţinut relaţii sexuale cu nepoata sa, minoră.

Fapta ar fi avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în timp ce bărbatul şi nepoata sa se aflau în livada unui localnic.

Potrivit anchetatorilor, cei doi au întreţinut relaţii sexuale orale, faptă care nu a fost însă încadrată la viol, întrucât nu a fost vorba de constrângere.

Bărbatul, care este recidivist, şi-a recunoscut fapta şi a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, decizie care poate fi contestată la instanţă.

Cum precizam, individul nu este la prima abatere, acesta fiind condamnat în trecut la 12 ani de închisoare pentru  că a agresat sexual o fetiţă de 6 ani.

El a efectuat doar o parte din pedeapsă, fiind liberat condiţionat în anul 2016. Cel mai probabil, dacă va fi găsit vinovat, restul de pedeapsă neefectuat atunci i se va adăuga la noua condamnare.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite