Copil de 16 ani, omorât de o maşină în Vrancea. Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului şi e căutat de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc la Năneşti
Accidentul a avut loc la Năneşti

Accidentul a avut loc în comuna Năneşti, chiar lângă Staţia de Ambulanţă din localitate. Copilul nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Luni seară, un băiat în vârstă de 16 ani a fost accidentat mortal de şoferul unui autoturism, în localitatea Năneşti, în zona statiei de Ambulanţă. Şoferul a părăsit ulterior locul faptei.

Copilul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medical, dar nu a răpuns manevrelor de resuscitare. 

"Paramedicii au efectuat manevre de resuscitare, unei persoane, de sex masculin, în vârstă de 16 ani, rămasă inconştientă în urma impactului cu un autoturism. Din nefericire victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul de echipajul SAJ venit în sprijin la faţa locului", potrivit ISU Vrancea.

"Poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării conducătorului auto vinovat de producerea evenimentului şi pentru tragerea sa la răspundere penală. Facem un apel către toţi cetăţenii care au informatii ce pot conduce la identificarea autorului, sa apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiata unitate de politie!", au anunţat poliţiştii vrânceni.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite