Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu: „Există un mare risc ca anul viitor România să se prăbuşească din punct de vedere economic”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Lăzăroiu nu mai dă şanse prea multe actualului guvern
Sebastian Lăzăroiu nu mai dă şanse prea multe actualului guvern

Aflat la Focşani, la lansarea Partidului Mişcarea Populară-Filiala Vrancea, consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a prezis că la începutul anului 2015 Guvernul va fi format din altă majoritatea parlamentară. De asemenea, a vorbit despre un posibil declin economic al României în 2014.

Sebastian Lăzăroiu, consilierul preşedintelui Traian Băsescu, a declarat astăzi la Focşani că misiunea actualului Guvern se va încheia cu mult înainte de expirarea mandatului.

Potrivit consilierului prezidenţial, la începutul anului 2015 România va avea o altă guvernare, „pentru că actuala majoritate se va sparge”.

Lăzăroiu spune că situaţia economică dezastruoasă a ţării va fi cea care va conduce la o altă guvernare, de dreapta speră acesta.

„Există un mare risc ca anul viitor România să se prăbuşească din punct de vedere economic, dar nu din vina situaţiei economice mondiale. Anul acesta Guvernul a ratat banii europeni. Şi-a propus să atragă 6,5 miliarde de euro şi nu ştim dacă până la sfârşitul anului vor fi atraşi 2 miliarde de euro. De asemenea, Guvernul a ratat investiţiile de la bugetul de stat, la fiecare rectificare tăind de la investiţiile publice”, a spus Sebastian Lăzăroiu.

Alte lucruri grave făcute de Guvern în opinia lui Sebastian Lăzăroiu au fost creşterea taxelor, scăderea cu 30% a investiţiilor străine şi „joaca” de-a privatizarea.

Toate acestea, spune Lăzăroiu, vor duce la formarea unei noi majorităţi din care va face parte şi Partidul Mişcarea Populară.

„Partidul Mişcarea Populară trebuie să fie în stare să preia guvernarea din 2015. Pentru acest lucru trebuie să obţină un scor cu două cifre la europarlamentare, respectiv 10, 11 sau 15%. Al doilea obiectiv este câştigarea alegerilor prezidenţiale din 2014”, a mai spus Lăzăroiu. 
 

Mai puteţi citi:

Un fost liberal conduce Partidul Mişcarea Populară în Vrancea

Sebastian Lăzăroiu: „Majoritatea aderenţilor la Mişcarea Populară vor înfiinţarea unui partid cu acelaşi nume“

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite