Consilier PNL de la Adjud, declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit ANI, alesul Costel Sorin Trif s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 28 ianuarie – 11 august 2011, întrucât a exercitat, simultan, atât funcţia de Consilier local în cadrul C.L. Adjud, cât şi funcţia de administrator - director general în cadrul S.C. Utilităţi Publice Municipale.

Astfel, potrivit legii, Costel Trif Sorin nu a respectat dispoziţiile legii potrivit căreia „funcţia de consilier local  este incompatibilă cu funcţia de director general la societăţile comerciale de interes naţional care îşi au sediul sau care deţin filiale în unitatea administrativ – teritorială respectivă”.

Nu mai departe anul trecut, actualul viceprimatr al municipiului Adjud,  Claudiu Cristea, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 27.01.2011 – 22.06.2012, întrucât a deţinut, simultan, atât funcţia de Consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Adjud, cât şi funcţia de reprezentant al Consiliului Local al Municipiului Adjud în cadrul S.C. Utilităţi Publice Municipale Adjud.

Noul viceprimar al municipiului Adjud a fost găsit anul trecut incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite