Bătăuşi cu cuţite, puşi la respect de jandarmii focşăneni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aceştia au intervenit într-un conflict izbucnit între trei bărbaţi beţi pe strada Gh. Asachi din Focşani. Un echipaj de pe ambulanţă a acordat primul ajutor răniţilor.

Patrula de ordine publică a Jandarmeriei care s-a deplasat de urgenţă la faţa locului a găsit trei persoane în care se aflau în stare vădită de ebrietate, respectiv un bărbat care avea în mână un cuţit, un altul care prezenta plăgi tăiate la braţul stâng şi care sângera, iar cea de-a treia persoană prezenta, de asemenea, o tăietură la nivelul mâinii drepte.

„Jandarmii au imobilizat bărbatul înarmat, a fost solicitată intervenţia unui echipaj de ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale persoanelor vătămate, una dintre acestea fiind internată la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean Vrancea. În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul depistat având cuţitul asupra sa  se numeşte  C. Gheorghe, este domiciliat în comuna Crucea, judeţul Suceava, şi are 43 de ani. Bărbatului i-au fost întocmite actele de constatarea sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 321 C.P. şi portul  cuţitului, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 2, pct. 1, alin. 1 din Legea nr. 61/1991 republicată şi modificată,  documentele urmând a fi predate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, în vederea continuării cercetărilor”, se arată într-un comunicat al Jandarmariei.

Mai puteţi citi:

Bărbat atacat de un câine rasa Rottweiler pe o stradă din Focşani

Un viitor jandarm din Focşani a cucerit internetul cu vocea sa

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite