Bani aruncaţi pe lucrări de mântuială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bordurile de pe marginea trotuarelor au început să cedeze, iar spaţiile destinate deplasării pietonilor sunt invadate de buruieni. Lucrările de modernizare a străzilor şi trotuarelor din Focşani costă municipalitatea 25 de milioane de lei.

Municipiul Focşani este un imens şantier, cu zeci de străzi aflate în reparaţii, cu un centru civic răvăşit de ani buni şi, din loc în loc, muncitori care execută lucrări utilitare. Dincolo de toate aceste situaţii care au ca finalitate modernizarea şi, de ce nu, dezvoltarea municipiului, se întâmplă şi lucruri care-i revoltă pe focşănenii care plătesc taxe şi impozite.

Nici nu s-au încheiat bine unele tronsoane prin care au fost reabilitate străzi şi trotuare în Focşani că o parte din lucrări, declarate finalizate, au început să cedeze.

Spre exemplu, o parte din bordurile care fixează trotuarul din zona Sălii Polivalente, deci foarte aproape de buricul târgului, au fost „ajutate" să se desprindă din ciment şi zac abandonate pe marginea drumului.


„De o săptămână sunt aşa. Într-o zi le-am pus eu la loc, aşa de formă, dar vă daţi seama că nu au rămas aşa. Avem şi oameni necivilizaţi, dar este şi vina muncitorilor care au lucrat cu lipsă de răspundere. Sunt curios cât va mai dura până va veni cineva să constate", ne-a spus Vasilica Constantin, care ne-a chemat la faţa locului să vedem „minunea".

Citeşte amănunte în săptămânalul local "ADS Focşani".

Ziarul se găseşte la chioşcurile de difuzare a presei din oraş la preţul de 0,90 de lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite