Baie la lighean pentru jumătate din oraş. Societatea de termoficare opreşte apa caldă invocând revizia de toamnă la reţeaua de distribuţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fără apă caldă la robinet Foto

Totodată, în această lună va avea loc şi încărcarea cu apă rece a instalaţiilor interioare de încălzire ale blocurilor din Municipiul Focşani.

SC ENET SA Focşani anunţa că începând de joi, 12 septembrie, ora 11.00, va începe revizia de toamnă la reţeaua de distribuţie a energiei termice cu scopul pregătirii instalaţiilor pentru sezonul rece.

Din acest motiv, apa caldă va fi întreruptă, cel mai probabil câteva zile, cei din conducerea ENET fiind rezervaţi în a avansa o dată cu privire la reluarea furnizării apei calde.

 De menţionat că de şase ani ENET nu a mai întrerupt apa caldă în municipiu, iar această decizie ridică oarece semne de întrebare.

"Având în vedere necesitatea executării unor manevre şi lucrări suntem nevoiţi să întrerupem furnizarea apei calde de consum. Vă informăm că încărcarea cu apă rece a instalaţiilor interioare de încălzire ale blocurilor din Municipiul Focşani, va demara cu data de 23 septembrie 2019. Facem apel la clienţii noştri să se asigure că instalaţiile proprii sunt în stare de funcţionare şi lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate.
După data specificata mai sus societatea noastră nu-şi asumă răspunderea pentru eventualele daune produse în apartamente de apă din instalaţii", se arată într-un comunicat al ENET.

Societatea de termoficare mai are încă aproximativ 14.000 de clienţi, din cei 30.000 care existau la începutul anilor "90, când tot oraşul era încălzit de la sistemul centraliat.

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite