Astăzi/ Expoziţie de conserve tradiţionale din legume şi fructe, la Colegiul „Valeriu D. Cotea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toate conservele sunt preparate din ingrediente naturale
Toate conservele sunt preparate din ingrediente naturale

Cu ocazia Zilei Colegiului „Valeriu D. Cotea", elevii de la clasele cu profil Industrie Alimentară au organizat o amplă expoziţie de legume şi fructe conservate.

Sub îndrumarea profesoarei Luminiţa Avram, elevii au pregătit o varietate de conserve tradiţionale, de la dulceţuri şi gemuri din fructe de pădure şi de livadă până la murături. „Am folosit mai multe metode de conservare tradiţională, precum firebere sau uscare prin deshidratare, iar toate ingredientele au fost naturale. De asemenea, am pus diverse rădăcinoase la păstrare în nisip. Am lucrat alături de elevi care chiar s-au implicat în acest proiect", declară Luminiţa Avram.

Produsele expuse pe holul Colegiului „Valeriu D. Cotea" vor putea fi admirate şi în săptămânile viitoare.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite