Asistaţii social din blocul Primăriei Focşani, tăiaţi de la lumină şi apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Focşani are de recuperat de la familiile care locuiesc în blocurile sociale sume foarte mari de bani, impuse de Camera de Conturi


Aşa cum s-a anunţat încă de acum două săptămâni, când locatarii blocului social al Primăriei Focşani, din Cartierul Bahne, cunoscut ca blocul NATO, au fost notificaţi de municipalitate că vor rămâne fără lumină electrică şi apă, din cauza datoriilor, astăzi această măsură a fost pusă în practică.

În jurul orei 13.00, angajaţii Electrica i-au deconecat pe locatari de la curentul electric iar blocul nu mai are nici apă potabilă. La faţa locului a fost trimis şi un asistent social, pentru a constata situaţia copiilor care stau acolo şi dacă este cazul ca aceştia să fie duşi într-un centru.

Din informaţiile noastre, în ultimele zile s-au mutat din Blocul G2 în cel de pe strada Revoluţiei peste 15 familii care au contracte încheiate cu Primăria şi şi-au achitat utilităţile, locuinţele de pe Revoluţiei fiind mai spaţioase, respectiv 20 mp, faţă de 8 mp cât au cele din Bahne.

De menţionat că inspectorii de la Camera de Conturi Vrancea au impus Primăriei Focşani să recupereze debitele de la familiile care stau în blocurile sociale, reprezentând utilităţi facturate de CUP, ENET, ELECTRICA. Aceştia au reproşat municipalităţii că nu a obţinut sentinţe pentru toate debitele datorate de locatarii care stau abuziv acolo.

CITIŢI şi:

Primăria Focşani, reclamată la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării. Edilul Misăilă răspunde: „Dura lex, sed lex”

Decizie radicală a Primăriei Focşani în privinţa romilor din locuinţele sociale. Cum au reacţionat reprezentanţii Partidei Romilor

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite