A apărut al cincisprezecelea număr din săptămânalul ADS Focşani. Vezi aici ce poţi citi în această ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ADS Focşani, nr. 15
ADS Focşani, nr. 15

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în eclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,90 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş.

Din sumarul acestei ediţii:

DEZVĂLUIRI- Afacere la preţ de criză cu girul edililor focşăneni. Primăria a vândut un apartament în centrul oraşului cu 1.800 de euro aistentei şpăgare.

DIN ORAŞ- Comerţul de locuri de veci, afacere profitabilă pentru focşăneni. Paginile din ziare sunt pline cu anunţuri de vânzări morminte, iar preţurile pornesc de la 1.000 de euro.

TIMP LIBER- Cultură de calitate la porţile Vrancei. Începe cea de-a şaptea ediţie a Târgului de Carte organizat de Biblioteca Judeţeană.

SPORT - Judoka de la Clubul Unirea fac performanţă într-o sală de antrenament încălzită cu lemne.

UTILE - Daune pentru aparatele arse de penele de curent.Cei cărora li s-au defectat electrocasnicele din cauza fluctuaţiilor de lumină pot cere despăgubuiri.

OAMENI- Ioan Diaconu face să răsune muzica militară în Grădina Publică. De 13 ani conduce fanfara Garnizoanei Focşani, cu care a repurtat nenumărate succese în turneele naţuionale şi internaţionale.

Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.

Lectură plăcută!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite