50 de lei pentru un recenzor pe zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recensământul populaţiei şi al locuinţelor, care va avea loc în perioada 22-31 octombrie, reprezintă o bună oportunitate pentru persoanele care câştigă puţin de a-şi completa veniturile.

Oficial, Primăria Focşani a dat startul de ieri recrutării personalului care se va ocupa de număratul populaţiei şi caselor din municipiu, însă, neoficial, înscrierile au început încă din urmă cu două săptămâni.


Aşa se face că ieri erau deja depuse 299 de cereri pentru activitatea de recenzor şi alte 69 pentru cea de recenzor şef, în condiţiile în care se estimează un total de 400 de persoane pentru această activitate.


Până la termenul limită de 15 septembrie se aşteaptă să se înregistreze o avalanşă de solicitanţi, mai cu seamă că pentru cele 15 zile, cât durează acţiunea, recenzorii vor fi retribuiţi cu 50 de lei/zi. Cu alte cuvinte, un recenzor va primi la final 750 de lei.

Citeşte amănunte în ediţia de Moldova a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a „Adevărul" (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite