Wotte: „Poate că Mititelu ascultă de cine nu trebuie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mititelu (stânga) şi Mark Wotte s-au înţeles doar 13 etape
Mititelu (stânga) şi Mark Wotte s-au înţeles doar 13 etape

Antrenorul suspendat al Universităţii Craiova, Mark Wotte, nu înţelege de ce nu a mai fost plătit din februarie, de ce are telefonul suspendat şi de ce nu poate să ia legătura cu oficialii clubului.

Tehnicianul olandez este tot mai nedumerit de ce i se întâmplă la Craiova şi speră să poată lămuri până la urmă situaţia sa contractuală.

„Am primit o scrisoare în care eram convocat la şedinţă. Am mers cu avocatul, am aşteptat o jumătate de oră, după care a venit avocatul clubului şi ne-a spus să revenim săptămâna viitoare. Nu pot accepta sau înţelege de ce se comportă aşa. E lipsă de respect. Nu mă aşteptam, mai ales că am avut o colaborare bună cu Mititelu până după meciul cu Internaţional. Poate că Mititelu ascultă de cine nu trebuie“, a spus Mark Wotte pentru Prosport.

Telefonul mi-a fost suspendat, am primit doar o parte din salariu pe luna februarie şi de atunci nimic. Probabil se întâmplă astea pentru că sunt suspendat“, a adăugat olandezul.

Acesta spune că este supărat şi pentru faptul că nu poate ajuta Universitatea: „Sunt supărat că echipa a pierdut de două ori pe final în ultimele meciuri. E frustrant, pentru că am lucrat din ianuarie, am dus echipa la patru sau şase puncte de zona retrogradării şi acum nu pot face nimic“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite