VIDEO Un vânător din Dolj şi-a executat soţia şi a încercat să se sinucidă. Rudele victimei: „Ea era moartă, iar el vroia să se ridice, să ia puşca să mai dea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vânătorul şi-a împuşcat soţia şi după a încercat să se sinucidă
Vânătorul şi-a împuşcat soţia şi după a încercat să se sinucidă

Florin Cristofir, în vârstă de 51 de ani, din satul Zănoaga din judeţul Dolj, şi-a ucis aseară cu sânge rece soţia. Bărbatul a împuşcat-o pe femeie cu o armă de vânătoare şi a  încercat să se sinucidă.

Cei doi soţi nu mai locuiau împreună dup ce s-au certat, iar femeia s-a refugiat de frică la mama ei, Înarmat cu o puşcă de vânătoare, bărbatul de 51 de ani a intrat în casă şi a tras două focuri de armă. Rudele victimei au declarat că Florin Cristofir era violent şi gelos. „Am auzit  focuri de armă şi am venit aici către locaţia asta. Am văzut maşina lui, era parcată acolo.A tras nişte uluci din gard, cu o puşcă de vânătoare şi a executat soţia. După care s-a împuşcat şi e “, a declarat un martor.

Mama victimei a fost de faţă în momentul în care bărbatul şi-a împuşcat soţia. Florin Cristofir a încercat să se sinucidă cu aceeaşi armă. „ Ea era moartă, iar el vroia să se ridiceîin sus, să ia puşca să mai dea. Mulţumesc lui Dumnezeucă nu am fost în casă. Ne omora şi pe noi“a povestit unchiul femeii ucise.

VIDEO        

Florin Cristofir respira în momentul în care medicii au ajuns la faţa locului şi a fost transportat imediat la Spitalul Judeţean din Craiova. „Pacientul este într-o stare generală gravă şi prezintă plăgi împuşcate la nivelul feţei. Starea pacientului este stabilă din punct de vedere cardio-hemo-dinamic şi respirator. Prognosticul este bun în clipa aceasta. Medicul oftalmolog va decide daca, în timpul intervenţiei chirurgicale, ochiul va fi păstrat sau a fost pierdut“, a declarat Mihaela Mormoe, medic.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj. Dacă va supravieţui, bărbatul va fi acuzat de omor premeditat. Florin Cristofir, în vârstă de 51 de ani, din satul Zănoaga din judeţul Dolj este vânător.   


 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite