VIDEO Un şef din cadrul Societăţii Lucrări Drumuri şi Poduri Judeţene,  acuzat că i-a împins mâncarea în faţă unei angajate. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O angajată din cadrul Societăţii Societăţii Lucrări Drumuri şi Poduri Judeţene îl acuză pe şeful ei că i-a împins mâncarea în faţă. Conducerea instituţiei a demarat o anchetă pentru a stabili cu exeactitate cum s-a produs incidentul.

Femeia este angajată în cadrul Societăţii Societăţii Lucrări Drumuri şi Poduri Judeţene, iar în pauza de masă lua o gustare la birou, când, dintr-o dată, colegul de birou se ridică, îi împinge mâncarea în faţă şi apoi iese din birou, fără explicaţii. „În urma acestui gest violent femeia a declarat că i s-a frânt furculiţa în cerul gurii şi a ajuns la spital. Şeful femeii îi reproşa că mânca în birou, iar doamna era nemulţumită că şeful fuma în birou“, a spus Ringo Dămureanu, preşedinte Sindicatul Forţa Legii.

VIDEO

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere 

Conducerea Societăţii Societăţii Lucrări Drumuri şi Poduri a demarat o anchetă în acest caz, iar prima măsură a fost luată: şeful femeii a fost mutat din birou.  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite