VIDEO Un bărbat a furat 6000 de lei de la societatea la care a lucrat. Hoţul intra noaptea în unitate şi pleca cu bani şi produse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aurică Niţă, în vîrstă de 52 de ani, din comuna doljeană Călăraşi, este cercetat în stare de libertate pentru săvîrşirea infracţiunii de furt calificat. Bărbatul a pus la cale un plan bine stabilit, după ce a fost concediat. Odată la câteva zile se camufla şi fura bani de la societate la care a lucrat.

Cum nimeni nu i-a cerut cheile în momentul în care a plecat, Aurică Niţă a profitat de acest lucru şi a furat de al societate la care a lucrat bani şi bunuri în valoare de 6000 de lei.Gigi Ardeleanu, administratorul societăţii, a fost cel care observat că lipseau bani şi bunuri. Imediat acesta a vizionat imaginile după camerele video, şi a avut o surpriză, însă nu tocmai plăcută, hoţul era un fost angajat. 

VIDEO

/>Aurică Niţă a declarat că a făcut acest lucru din răzbunare. Era supărat pe patronul lui că l-a concediat „Prejudiciul în valoare de 6000 de lei a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate. Bărbatul este cercetat în stare de libertate şi este acuzat de furt calificat“, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvînt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite