VIDEO Statuile nud amplasate în centrul oraşului au fost îmbrăcate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Statuile sunt amplasate în centrul oraşului
Statuile sunt amplasate în centrul oraşului

Statuile au fost îmbrăcate ca reclamă pentru un festival Antic „Pelenedava“, care va avea loc astăzi în Craiova pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Primarul Craiovei a declarat că bărbatul a fost îmbrăcat în preot dac, iar ea în femeia romană. „Statuile „indecente“ au fost îmbrăcate. El in preot dac, ea in femeie romană. Ca reclamă pentru Festivalul Antic Pelendava. Ca lşi Manneken Pis din Bruxelles, când autorităţile promovează evenimente de interes. Cam săracuţi, îmbrăcaţi, dar avem costumierul de la teatru in concediu“, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe pagina de Facebook.

VIDEO 

Festivalul Antic „Pelenedava“ va avea loc în această seară de la ora 20.00 pe stadionul „Ion Oblemenco“. 

Craiovenii au declarat că statuile arată bine îmbrăcate şi dau un aer aparte oraşului. „Sunt un punct de atracţie pentru Bănie. Nu ştiu de ce au fost îmbrăcate, dar arată bine“, a spus un craiovean. 

Statuile amplaste în centrul oraşului au fost vandalizate la câteva ore. Prima sculptură se intitulează „Dansul“  şi este opera artistului plastic Peter Jacobi. Piesa reprezintă un bărbat şi o femeie într-o scenă de dans. Celelalte două sclupturi reprezintă două nuduri de femei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite