VIDEO Poliţistul din Craiova, suprins în timp ce juca la păcănele îmbrăcat în unifirma de serviciu, mustrat scris de superiori

0
0

Poliţistul din Craiova a fost filmat în timp ce juca de zor la păcănele, îmbrăcat în uniforma de serviciu. Superiorii săi au aflat de isprava acestuia şi au demarat imediat o anchetă.

Omul legii a fost filmat cu un telefon mobil la ora 5 dimineaţa, într-o sală de jocuri, care este amplasată în spatele Bisericii „Sfântul Dumitru“ şi la câteva minute de Secţia de Poliţie. Ilie Titi a apare în imagini la păcănele, îmbrăcat în uniforma de serviciu. Poliţistul le-a declarat superiorilor că nu era la muncă în ziua în care a fost la sala de jocuri de noroc. „În cazul agentului de poliţie de la Secţia 3 a fost finalizată ancheta, iar împotriva acestuia s-a dispus luarea unei măsuri administrative, mai exact mustrare scrisă“ ,a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţeului Dolj.

VIDEO 

Poliţistul de la Secţia 3, filmat la păcănele nu va mai putea fi avansat înainte de termen şi nici nu va mai primi calificativul cel mai bun.  

Mai citeşte şi:

Poliţistul din Craiova filmat în timp ce juca la „păcănele“ nu recunoaşte că era în timpul serviciului

Un poliţist de la Secţia 3 Craiova a fost filmat la „păcănele“. Omul legii este îmbrăcat în uniformă 

Craiova


Ultimele știri
Cele mai citite