VIDEO Marin Condescu este noul manager general la FC Universitatea Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Condescu, manager la FC Universitatea Craiova
Marin Condescu, manager la FC Universitatea Craiova

Marin Condescu a declarat în această seară că a semnat o înţelegere cu Adrian Mititelu şi este noul manager la FC Universitatea Craiova.

Marin Condescu a declarat că îşi doreşte să promoveze FC Universitatea Craiova în Liga I. Fostul preşedinte al clubului Pandurii Târgu Jiu va îndeplini funcţia de manager general pe o perioadă de trei ani. „Am ajuns la o înţelegere cu domnul Adrian Mititelu şi pornim împreună într-un proiect menit să reclădească Universitatea Craiova, o echipă pe care amândoi am iubit-o. Avem obiectiv promovarea în Liga I, după care, desigur că aspirăm la mai mult“, a spus Condescu.

VIDEO

Marin Condescu, manager la FC Universitatea Craiova

Emil Săndoi este noul antrenor al FC Universitatea Craiova. „O să ne antrenăm în Capitală în prima fază, după care vom analiza toate posibilităţile şi vom găsi o soluţie“, a mai precizat Marin Condescu.

Cercetat pentru spălare de bani 

Noul manager al FC Universitatea Craiova şi Viorel Tmelescu sunt acuzaţi că au falsificat trei contracte de cesiune de creanţe şi că au prejudiciat clubul cu peste 2,6 milioane de lei. În motivarea instanţei magistraţii de la Tribunalul Gorj au scris că nu există indicii temeinice pentru a demonstra că cei doi inculpaţi au comis faptele penale de care sunt acuzaţi. „Din probele administrate în cauză de către organul de urmărire penală nu rezultă cu certitudine, neexistând indicii temeinice că inculpaţii au săvârşit fapte de natură penală, de gravitatea celor reţinute în sarcina lor”, se precizează în motivarea deciziei judecătorului Teofil Boncu de la Tribunalul Gorj. 

Marin Condescu şi Viorel Temelescu sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvîrşirea infracţiunii de delapidare, fals în înscrisuri, uz de fals şi spălare de bani. 

Craiova


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri