Doi bărbaţi din Craiova, arestaţi pentru trafic de droguri. Oamenii legii au confiscat 600 de grame de cannabis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficanţii de droguri au fost arestaţi pentru 29 de zile Foto:Arhiva
Traficanţii de droguri au fost arestaţi pentru 29 de zile Foto:Arhiva

Daniel Ispas şi Alexandru Drăcea, ambii din Craiova, au fost arestaţi pentru 29 de zile pentru trafic de droguri de risc, trafic transfrontalier de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc.

În această dimineaţă au avut loc două percheziţii în Craiova la locuinţele tinerilor care sunt suspecţi de trafic de droguri de risc. În urma descinderilor efectuate, au fost depistate şi ridicate, în vederea cercetărilor, aproximativ 600 de grame de rezină de cannabis.

Drogurile aduse din Spania

Unul dintre suspecţi a procurat droguri din Spania şi le-a introdus în ţară prin intermediul autocarelor de transport de persoane, iar ulterior le-ar fi vândut, împreună cu cel de-al doilea tânăr.

Daniel Ispas şi Alexandru Drăcea, ambii de 22 de ani, din Craiova, au duşi la sediul DIICOT-Craiova la audieri. Tinerii au fost prezentaţi în faţa instanţei, iar magistraţii Tribunalului Dolj au dispus arestarea acestora pentru o perioada de 29 de zile.Sunt acuzaţi de trafic de droguri de risc, trafic transfrontalier de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite