VIDEO Gheorghe Neţoiu nu scapă de închisoare. Instanţa i-a respins cererea de anulare a condamnării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Neţoiu a cerut anularea pedepsei
Gheorghe Neţoiu a cerut anularea pedepsei

Magistraţii Curţii de Apel din Bucureşti au respins astăzi cererea de anulare a condamnării în dosarul lui Gheorgfhe NeţoiuGheorghe Neţoiu a cerut să fie mutat la un regim semideschis. Decizia dată de instanţă este definitivă.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins cererea pe motiv că este indamisibilă. Gheorghe Neţoiu, fost finanţator al echipelor de fotbal  Dinamo şi Universitatea Craiova, a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare. Acesta a primit 1 an de închisoare pentru evaziune fiscală, 3 ani şi 4 luni pentru înşelăciune, şi câte două pedepse de 1 an de închisoare pentru spălare de bani. 

VIDEO 

Gheorghe Neţoiu a cerut să fie mutat la un regim semideschis

Avocatul lui Gheorghe Neţoiu  le-a cerut magistraţilor de la Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie ca dosarul în care a cerut anularea pedepsei să fie mutat la o altă instanţă. Avocatului fostului acţionar d ela Dinamo a precizat că  magistraţii Secţiei a doua de la Curtea de Apel Bucureşti nu sunt imparţiali, pentru că au formulat un punct de vedere prin care au arătat că vor judeca acţiunea lui Neţoiu folosind criteriul aplicării globale a legii penale mai favorabile.

Avocatul lui Gheorghe Neţoiu a formulat pe data de 17 aprilie o contestaţie în anulare la Curtea de Apel Bucureşti, în cazul pedepsei de trei ani şi patru luni de închisoare cu executare primite de acesta în dosarul transferurilor de jucători.

Mai citeşte şi

Gheorghe Neţoiu va fi transferat la un penitenciar cu regim semideschis

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite