VIDEO Fiica lui  Bercea Mondial şi-a vizitat mama la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova: „Am încredere în justiţia din România”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Izaura Bercea a venit la penitenciar să îşi viziteze mama
Izaura Bercea a venit la penitenciar să îşi viziteze mama

Izaura Bercea a declarat încă o dată în faţa Penitenciarului de Maximă Siguranţă din Craiova că familia ei nu a avut niciodată intenţia să îl şantajeze pe Mircea Băsescu.

Fiica lui Bercea Mondial şi-a vizitat astăzi mama la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova. Izaura Bercea a declarat că este sigură că judecătorii îşi vor face treaba în dosarul Mircea Băsescu. „Am încredere în justiţia din România. Îmi aştept soţul să vină acasă luni. Vreau să vorbesc cu mama despre acest scandal”, a declarat fiica interlopului Bercea Mondial.

VIDEO

Fiica lui Bercea Mondial la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova 

Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au decis pe data de 18 iulie să menţinsă starea de arest în cazul lui Mircea Băsescu, şi, respectiv, Marian Căpăţână, presupul intermediar al mitei de la familia lui Sandu Anghel. Instanţa  a mai hotărât să îl elibereze din arest pe Marius Constantin, ginerele interlopului Bercea Mondial, dar va rămâne sub arest la domiciliu. Decizia nu e definitivă.

Procurorii DNA-Constanţa au dispus trimiterea în judecată a cinci membri ai familiei Bercea.  

Marius Constantin este  acuzat de săvârşirea infracţiunii de şantaj cu circumstanţe agravante în stare de recidivă; Izaura Anghel - concubina lui Marius Constantin, aflată în prezent sub control judiciar şi acuzată pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj cu circumstanţe agravante; Grinică Ion Anghel – minor (17 ani, frate cu Izaura Anghel), aflat sub control judiciar, acuzat de săvârşirea infracţiunii de şantaj cu circumstanţe agravante; Florin Anghel (poreclă: Ambasador) – deja încarcerat pentru executarea unei pedepse dispusă în aceeaşi cauză alături de tatăl său, Bercea Mondial , frate cu Izaura şi Grinică-Ion Anghel, este acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni concurente de şantaj, dintre care una în stare de recidivă; Fănica Anghel (alias Stela) – soţia lui Bercea Mondial, deja încarcerată în acelaşi dosar cu soţul ei şi condamnată la un an închisoare cu executare pentru instigare la mărturie mincinoasă şi mărturie mincinoasă, este acum acuzată de săvârşirea infracţiunii de şantaj.

Mai citeşte şi:

VIDEO Izaura Bercea, după arestarea lui Mircea Băsescu: „Nu se ajungea aici dacă nu ne făcea flagrantu’!”

Discuţie între Marian Căpăţână şi fiica lui Bercea Mondial. Izaura: „Ştii când a zis Mircea că i-a dat 300.000 de euro lui Traian?“

Mircea Băsescu, după apariţia stenogramelor: Nu am luat bani de la Bercea Mondial. Fratele meu este foarte supărat

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite