VIDEO Cum ţopăie la volan şoferul unui autobuz din transportul în comun din Craiova. „Maşina e foarte veche, nu mai avea suspensii, huruia şi bârâia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi călători l-au filmat pe şofer în timp ce conducea mijlocul de transport în comun şi sărea de pe scaun, iar unul dintre ei a postat imaginile pe Facebook. Imaginile au stârnit numeroase comentarii.

Fără să vrea, şoferul autobuzului a creat un adevărat spectacol în timpul unei curse efectuate pe un traseu de transport în comun din Craiova. Zeci de călători au privit cum ţopăia pe scaun şi încerca să ţină drumul drept.

"Oamenii râdeau, dar e trist. Autobuzul era foarte vechi, nu mai avea suspensii, huruia, bârâia, simţeai cum se dezmembrează în mers. E un pericol să mergem cu astfel de mijloace de transport, dar se pare că autorităţilor nu le pasă", a declarat unul dintre călători.

Oamenii şi-au scos telefoanele şi au început să filmeze, iar imaginile au devenit imediat virale.


În cele mai multe comentarii, craiovenii au făcut haz de necaz. "Plimbare cu troaca... Era scaun cu masaj integrat... Păcat că n-am fost şi eu, alţii plătesc bani grei pentru senzaţii tari... hal de condiţii...", au scris oamenii pe Facebook.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite