VIDEO Beizadeaua cu BMW care a ucis un bătrân în bătaie a cerut să fie eliberat din penitenciar. Victima a fost pedepsită pentru că traversa strada prea încet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Gigi Drăgan a ucis în anul 2010 un bătrân pentru că traversa prea încet strada. Victima se plimba împreună cu nepoţica sa, în zona Consul. Tânărul a fost condamnat  în anul 2011 la 7 ani de închisoare cu executare.

Beizadeaua cu BMW a ucis un bătrân în bătaie chiar în Vinerea Mare a Paştelui în anul 2010. Cosmin Gigi Drăgan l-a lovit cu pumnii pe Pavel Rentea pentru că traversa prea încet strada. Scena s-a petrecut sub ochii unei fetiţe în vârstă de 7 ani. Albertina a suferit un şoc în momentul în care văzut cum bunicul său a căzut la pământ din cauza loviturilor primite.    

VIDEO

Pe imaginile surprinse de camerele video se vede clar cum, Pavel Rentea cade la pământ după ce este lovit cu bestialitate de Cosmin Gigi Drăgan. Golanul cu BMW se urcă în maşină şi îşi vede liniştit de drum. Se întoarce înapoi, însă nu pentru a-i acorda bărbatului primul ajutor, ci pentru că îşi pierduse o brăţară. Bătrânul de 62 de ani a decedat câteva ore mai târziu la spital în urma unui stop cardio-respirator.

A cerut să fie eliberat condiţionat din penitenciar

Cosmin Gigi Drăgan a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare pentru că a ucis în bătaie un bătrân în vârstă de 62 de ani. Anul acesta pe data de 21 ianuarie, comisia pentru eliberarea condiţionată a penitenciarului a formulat la Judecătoria Craiova o cerere de eliberare condiţionată a inculpatului Cosmin Gigi Drăgan. Instanţa respins solicitarea şi a fixat termen de reînnoire a propunerii după data de 26 iulie 2015.

Şoferul arestat pe data de 5 aprilie 2010 este recidivist. Cosmin Drăgan a fost condamnat la data 8 aprilie 2009 de Judecătoria Târgu-Jiu la închisoare cu suspendare pentru complicitate la furt calificat.  La început, Cosmin Gigi Drăgan a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, nicidecum pentru vreo infracţiune care să-l lege de moartea bătrânului. La câteva zile a fost acuzat şi de lovituri cauzatoare de moarte.  



 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite