Victoria cu Rapid, cea mai bună revanşă a alb-albaştrilor în faţa fanilor. Vezi echipele probabile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova şi Rapid se întâlnesc diseară, în cel mai important meci al etapei a 8-a, oltenii având doar varianta unui succes. După eşecul usturător de la Târgu-Jiu, Ştiinţa trebuie să-şi ia revanşa în faţa propriilor suporteri, împotriva unei echipe aflate în mare formă.

Tot timpul duelurile dintre olteni şi giuleşteni au fost aprige şi aşa se anunţă şi cel de astăzi, de pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Rapid este o echipă pe val, care vine după trei victorii consecutive, însă în Bănie i-a fost foarte greu să câştige de-a lungul vremii. Din 37 de partide, doar în trei s-au impus giuleştenii (ultima dată anul trecut, 4-3).

Diseară, toată Oltenia le va fi potrivnică. Universitatea are mare nevoie de cele trei puncte, pentru a spăla ruşinea de la Târgu-Jiu, şi a se ridica la înălţimea fanilor. O revanşă pe care trupa lui Victor Piţurcă o are de luat în faţa propriilor suporteri şi care pare obligatorie când ai în faţă un adversar precum Rapidul.

Este un meci important pentru noi, un meci în care jucătorii vor respecta indicaţiile antrenorilor. Sunt convins că odată cu venirea lui Piţurcă la Craiova, energia de care avea nevoie echipa a crescut. Sunt mii de oameni pe care-i văd bucuroşi, mereu alături de echipă, care vor să vină la meciurile Universităţii şi asta mă face să mă bucur!“, a spus patronul Adrian Mititelu pentru gsp.ro.

Iată echipele care s-ar putea întâlni diseară pe stadionul „Ion Oblemenco“:

„U“ Craiova (4-1-4-1): Stanca - Dănănae, V. Găman, Iliev, Ciucă - D. Stoica - Wobay, Prepeliţă, Gargorov, M. Costea - Dina. Antrenor: Victor Piţurcă.
Rezerve:
S. Lung jr,. Bărboianu, Dilevski, Lopes, Gângioveanu, Stoianof, Al. Piţurcă.

Rapid (4-4-2): Bornescu - Bozovic, M. Antonio, M. Constantin, Rui Duarte - M. Roman, Spadacio, N. Grigore, Cesinha - Herea, Cassio. Antrenor: Marius Şumudică.
Rezerve: Coman, Ezequias, Grigorie, Răduţ, Glauber, Candido, Sburlea.

Arbitri: T. Crăciunescu - I. Popa, S. Gheorghe.

Partida Universitatea Craiova - Rapid se joacă astăzi, de la ora 20.30, şi va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite