Valentin Mitrică, fostul edil al comunei Giurgiţa „Dan Mogoş, preşedintele Agenţiei Domeniului Statului m-a băgat la puşcărie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Mitrică a stat opt luni în spatele gratiilor
Valentin Mitrică a stat opt luni în spatele gratiilor

Valentin Mitrică a fost arestat anul trecut pe data de 17 iunie şi este acuzat de săvîrşirea infracţiunii de delapidare şi abuz în serviciu.

Fostul primar al comunei Giurgiţa, a declarat că a fost arestat la comanda lui Dan Mogoş, actualul preşedinte al Agenţiei Domeniului Statului. Mitrică a povestit că în momentul în care a mai refuzat să mai colaboreze cu firmele iubitei lui Mogoş, acesta i-a trimis Curtea de Conturi în control „ Dan Mogoş, preşedintele Agenţiei Domeniului Statului m-a băgat la puşcărie. I-am spus că sunt nemulţumit de lucrările efectuate în comună de firmele S.C Alcovit şi S.C Cristalserv, societăţi patrone de iubita lui Mogoş. Imediat după această discuţie am ştiut că voi avea probleme. Curtea de Conturi a venit în control, iar în urma verificărilor făcute am ajuns în spatele gratiilor. Era normal să se întâmple acest lucru, atâta timp cât unele investiţii nu au fost finalizate, însă banii au intrat în contul celor două firme. Am făcut totul la comandă, iar acum eu sunt cel care am de suferit. Am casa şi maşina puse sub sechestru. Pentru ce ? Pentru că aşa vor unii ?“,  a spus Mitrică.

„ Nu este nimic adevărat“

Dan Mogoş, actualul preşedinte al Agenţiei Domeniului Statului, nu a recunoscut că firmele S.C Alcovit şi S.C Cristalserv,  aparţin iubitei „Nu este nimic adevărat. Nu vreau să comentez prea multe despre acest subiect. Fostul primar din comuna Giurgiţa nu face altceva decât arunce vina asupra mea“, a spus Mogoş.

mogos

„Am fost obligat să lucrez cu firmele lor“
 
Fostul primarul al comunei Giurgiţa, a mai declarat că la sfârşitul anului 2006, într-o sedinţă în cadrul partidului PNL, unde era prezent şi Mihai Voicu, preşedintele formaţiuni politice, a cerut bani de investiţii „Dan Mogoş mi-a spus că dacă vreau să primesc fonduri, trebuie să accept anumite condiţii. Mi-a spus că trebuie să i se   întoarcă şi lui şi lui Voicu ceva înapoi.După ce am primit  banii, actualul preşedinte  Agenţiei Domeniului Statului, mi-a spus clar să nu mai fac licitaţie şi să urgentăm cât mai repede totul. Am fost obligat să lucrez cu firmele lor“,a mai declarat Valentin Mitrică.    

Fostul edil al comunei Giurgiţa, a declarat că va depune plângere la Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Dan Mogoş pentru şantaj.

Valentin Mitrică este cercetat în momentul de faţă pentru săvîrşirea infracţiunii de delapidare şi abuz în serviciu. Dosarul se află pe rol la Judecătoria Segarcea.

Dan Mogoş a fost până săptămâna trecută vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite