UPDATE Curtea de Apel Craiova a decis: Micul Hercule şi fratele său rămân în custodia părinţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului vor să îl preia pe Micul Hercule în regim de urgenţă din familie FOTO Facebook
Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului vor să îl preia pe Micul Hercule în regim de urgenţă din familie FOTO Facebook

Magistraţii Curţii de Apel din Craiova vor decide astăzi dacă „Micul Hercule” şi fratele său vor fi preluaţi în regim de urgenţă din familie. Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt au încercat să stea de vorbă cu cei doi copii, însă nu au reuşit.

UPDATE 13.30: Curtea de Apel Craiova a respins ca nefondat recursul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului la decizia Tribunalului Olt. Astfel, cei doi copii au familiei Stroe rămân în custodia părinţilor.

Vom reveni cu amănunte!

Tribunalul Olt a respins pe data de 5 iunie solicitarea DGASPC Olt de preluare în regim de urgenţă a „Micului Hercule” şi a fratelui său. Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt au făcut apel. Nu vor să îi mai lase pe cei doi copii în grija părinţilor, Iulian Stroe şi Ileana Andrei. 

Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt au hotărât să îi preia în regim de urgenţă pe „Micul Hercule” şi pe fratele său după ce pe internet  au fost postate mai multe filmuleţe în care Iulian Stroe îi supune pe copii la antrenamente extrem de dificile.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite