Un tramvai în care se aflau 20 de călători a deraiat. Hoţii de fier vechi au furat şuruburile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În acest moment se fac verificări pentru a se stabili cu exactitate cauza deraierii Foto: indiscret.ro
În acest moment se fac verificări pentru a se stabili cu exactitate cauza deraierii Foto: indiscret.ro

Un tramvai în care se aflau 20 de călători care circula pe ruta Craiova-Işalniţa a deraiat aseară, însă din fericire nimeni nu a fost rănit. Hoţii de fier vechi au furat şuruburile.

Angajaţii Regiei de Transport Public Craiova au sosit imediat la faţa locului şi au observat că pe o porţiune de zeci de metri de linie au fost furate mai multe şuruburi. „Trebuia să fie şurub ca să menţină ecartamentul care este. E suficient să fie două, unul lângă altul, însă s-a deplasat 3-4 mm şi nu mai este ecartament, nu mai prezintă siguranţă“, au precizat reprezentanţii RAT Craiova pentru Digi24 Craiova.

Linia de tramvai a fost reabilitată şi data în folosinţă anul trecut, iar valoarea investiţiei s-a ridicat la suma de opt milioane de euro. Porţiunea unde a avut loc incidentul nu a fost refăcută. „Linia a rămas aceeaşi. Nu s-a schimbat nimic. Decât pe oraş. S-au descompletat şuruburile, s-au luat, linia s-a lărgit. Adică au fost furate ? Da“, a declarat un mecanic din cadrul RAT Craiova pentru Digi24.

În acest moment se fac verificări pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat şi din ce cauză a deraiat tramvaiul.  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite