Un tânăr din Dolj a murit strivit de o placă de beton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 18 ani a murit, iar altul de 15 ani a fost transportat în stare gravă la spital, joi după-amiază, după ce o placă de beton de la o clădire dezafectată a căzut peste ei, în localitatea Podari, judeţul Dolj.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, accidentul a avut loc în jurul orei 15.00, în localitatea Podari, la o construcţie dezafectată în urmă cu aproximativ 25 de ani. La un moment dat, o placă de beton s-a desprins şi a căzut peste cei doi tineri de 18 şi 15 ani.

La faţa locului au ajuns echipaje SMURD şi de la descarcerare, care au intervenit pentru scoaterea de sub placa de beton a celor doi tineri. Pompierii s-au chinuit mai mult de 30 de minute pentru a-l scoate de sub placă pe tânărul de 18 ani, acesta fiind mort. Celălalt băiat însă, în vârstă de 15 ani, care are fractură de bazin şi multiple fracturi la mâini, fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital, arată Mediafax.

"La faţa locului au ajuns echipajele SMURD şi descarcerarea de la Detaşamentul 2 Craiova. Echipajele de descarcerare au reuşit să îl scoată pe un băiat de 15 ani de sub placă şi să îl transporte la spital cu echipajul de prim-ajutor. Pentru cel de-al doilea, pompierii din cadrul Detaşamentului 1, Descarcerare Grea au lucrat mai bine de 30 de minute să îl scoată, deoarece placa l-a surprins pe toată suprafaţa corpului. Din păcate, acesta din urmă, nu mai prezenta semne vitale şi s-a pronunţat decesul", a declarat Florin Cocoşilă, purtătorul de cuvânt ISU Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite