Un tânăr din Craiova şi-a ameninţat iubita că va posta pe internet cele mai intime poze cu ea. Bărbatul a fost reţinut pentru şantaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Patuşinschi, în vârstă de 27 de ani, din Craiova, a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de şantaj. Bărbatul a vrut să îi dea o lecţie iubitei sale după ce l-a părăsit şi a şantajat-o că va posta pe internet mai multe poze din momentele lor intime.


Craioveanul i-a cerut fostei iubite suma de 2000 de lei pentru a nu posta pe internet mai multe poze din momentele lor intime. Tânăra în vârstă de 24 de ani, din Balş, a mers imediat la poliţie şi a povestit absolut totul. Oamenii legii au pus la cale un flagrant, iar tânărul a fost prins într-un centru comercial din Bănie în momentul în care a primit suma cerută. „Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi este acuzat de comiterea infracţiunii de şantaj”, a spus Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.
 
Ilie Patuşinschi, în vârstă de 27 de ani, din Craiova, va fi prezentat astăzi în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Tânăra şantajată obţinuse, în data de 2 iunie, un ordin de protecţie emis de Judecătoria Balş împotriva inculpatului, prin care i se interzicea apropierea la mai puţin de 50 metri de victimă, precum şi corespondenţa cu aceasta sau apeluri telefonice.

 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite