Un suporter a lovit un poliţist la meciul de baschet dintre SCM-U Craiova şi Gaz Metan Mediaş. Bărbatul a fost arestat pentru 20 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterul a fost arestat după ce  alovit un poliţist şi este acuzat de ultraj
Suporterul a fost arestat după ce  alovit un poliţist şi este acuzat de ultraj

Irinel Marian Coandă, zis ''Charlie'', de 34 de ani, din Craiova, este acuzat de săvîrşirea infracţiunii de ultraj. Preşedintele Asociaţiei Suporterilor Olteni şi liderul Sezione Ultra, a lovit un poliţist local care asigurea liniştea la meciul de baschet.

Irinel Marian Coandă, zis ''Charlie'', a intrat pe teren în momentul în care jucătorul SCM-U Craiova, Rade Dzambic, a primit un pumn în faţă de la Zoran Krsatnovic.

Preşedintele Asociaţiei Suporterilor Olteni a devenit nervos în momentul în care poliţiştii au încercat să îl calmeze şi a lovit un om al legii. Irinel Marian Coandă a fost reţinut imediat pentru 24 de ore, iar astăzi magistraţii au emis pe numele lui mandat de arestare pentru 20 de zile. Este acuzat de săvîrşirea infracţiunii de ultraj.

   

Partida disputată ieri la Sala Polivalentă din Craiova s-a încheiat cu victoria echipei oaspete (87-90), însă în primplan au fost incidentele dinte jucători.Jucătorul lui Gaz Metan, Krstanovici, i-a luat mingea adversarului Dzambic, scenă care s-a soldat cu un comportament agresiv din partea baschetbalistului Craiovei, acesta făcând un plonjon către Krstanovici şi aplicându-i câţiva pumni în spate. Incidentul nu a fost uitat, Krstanovici l-a lovit în plină figuă pe Dzambic, moment în care s-a creat o agitaţie generală, iar incidentele au continuat până la vestiar.

Rade Dzambic a fost suspendat patru etape şi amendat cu 600 de euro, iar  Travis Bureau şi Zoran Krsatnovic de la Gaz Metan Mediaş au primit câte două etape de suspendare şi 300 de euro amendă. 

  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite