Un deţinut susţine că ştie unde este îngropată Elodia Ghinescu. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru denunţ calomnios

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Mâzgă, în vârstă de 32 de ani, din Argeş, a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru tâlhărie. Din spatele gratiilor a făcut mai multe sesizări în care susţine că a omorât şi îngropat trei femei.

Ioan Mâzgă susţine că ştie unde a fost îngropată Elodia Ghinescu. Bărbatul a declarat că informaţiile pe care le deţine nu vrea să le furnizeze decât procurorilor DIICOT. S-au făcut imediat verificări în locurile indicate de bărbat, însă nimic din ce a spus nu a fost adevărat. Deţinutul este închis la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova.

Dosar penal pentru denunţ calomnios

Ioan Mâzgă este cunoscut de restul deţinuţilor sub numele de „Andreea Marin“. Bărbatul şi-a tatuat în frunte numele vedetei. Acum s-a  ales cu dosar penal pentru denun calomnios. „Nimic din ce a declarat nu a fost adevărat. A făcut mai multe sesizări cu privire la faptul că a omorât şi îngropat trei femei. A spus că ştie unde se află chiar şi Elodia Ghinescu. Din păcate informaţiile care sunt culese de specialiştii din penitenciar nu sunt triate aşa cum ar fi cazul şi trebuie să utilizăm resurse consistente pentru verificarea unor sesizări şi denunţuri mincinoase“, au declarat procurorii DIICOT Craiova. 

Deţinutul din Argeş a fost depistat la începutul lunii ianuarie cu pastile de diazepam şi fenobarbital, considerate droguri de mare risc. Procurorii DIICOT Craiova au mai declarat că bărbatul va fi trimis în judecată pentru trafic de droguri de mare risc în penitenciar.   

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite