Un cântăreţ de muzică populară, bătăuş de meserie. Nelu Anca este acuzat de lovire şi alte violenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nelu Anca zis şi „Nelu de la Craiova“
Nelu Anca zis şi „Nelu de la Craiova“

Nelu Anca, zis şi „Nelu de la Craiova“ şi alte şapte persoane sunt acuzate de săvîrşirea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cât şi port ilegal de armă albă.

Cântăreţul de muzică popular a fost implicat într-un scandal în comuna Malu Mare, într-o încăierare în care mai multe persoane s-au bătut folosind bâte şi lopeţi. Nelu Anca şi prietenii lui sunt în conflict cu un alt clan din localitate. De fiecare dată când cele două tabere se întâlnesc se ajunge la scandal  „Persoanele implicate în altercaţie s-au ales cu dosar penal pentru săvîrşirea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cât şi port ilegal de armă albă“, a declarat Adrian Căpraru, purtătorul de cuvînt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Cântăreţul este cercetat şi pentru înşelăciune

Nelu Anca zis şi „Nelu de la Craiova“  mai este cercetat şi  pentru săvîrşirea infracţiunii de  înşlăciune, alături de patronul de la „Patria Imobiliare“, Costinel SilviuDiculescu.

Nelu Anca, Diculescu, dar şi soţia sa, Roxana Diculescu, au fost trimişi în judecată pentru săvîrşirea infracţiunii de înşelăciune. Cei trei au luat bani de la 20 de persoane cărora le-au promis construcţia unor case în comuna Malu Mare.

Oamenii s-au trezit peste noapte că au cumpărat imobile care de fapt nu există. Procesul în care cântăreţul de muzică popular este acuzat de înşelăciune se află pe rol la Tribunalul Dolj, iar următorul termen a fost stabilit pentru data de 12 septembrie.

Nelu Anca a declarat că el a fost victima în incidentul de la Malu Mare „Eu am fost la nuntă cu bandaj la cap să cânt. Nu am lovit pe nimeni. Eu am fost cel care am fost agresat“, a declarat cântăreţul de muzică populară.    

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite