Un bărbat, dat în urmărire internaţională pentru comiterea a 12 infracţiuni în Franţa, a fost prins în judeţul Dolj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Costel Crângan
Foto Costel Crângan

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, dat în urmărire internaţională de autorităţile din Franţa pentru comiterea a 12 infracţiuni, a fost prins de poliţiştii doljeni. El este acuzat că a furat împreună cu alte persoane utilaje de grădinărit în valoare de 110.000 de euro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiasi au depistat, în comuna Secu, un bărbat de 30 de ani, din  comuna Brădeşti, pe numele căruia autorităţile din Franţa au emis o cerere de extrădare în baza unui mandat european de arestare.

El este acuzat că a comis în Franţa 12 infracţiuni, dintre care zece infracţiuni de furturi prin efracţie, agravate de circumstanţa participaţiei, o infracţiune furt în participaţie, o infracţiune de asociere de infractori. Astfel, în perioada iulie 2019 – 11 februarie 2020, el ar fi furat din magazine, împreună cu alte persoane, materiale şi utilaje pentru grădinărit, creând un prejudiciu de 110.000 de euro.

Bărbatul a fost preluat de poliţisţi din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, escortat şi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele său ordonanţă de reţinere pentru 24 ore.

El a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite