Trei adolescenţi au chinuit doi câini şi au postat imaginile pe reţelele sociale. Poliţia a deschis dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Trei adolescenţi, cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, din judeţul Dolj sunt cercetaţi de poliţişti după ce au agresat doi câini care intraseră în curtea unuia dintre ei.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a anunţat, vineri,  că poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un adolescent de 16 ani, din comuna Radovan, a postat pe o reţea socială o înregistrare video în care se observă un câine rănit. 

"Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, la data de 8 iunie, un tânăr de 18 ani, din Radovan, împreună cu doi minori de 15 şi 16 ani, din aceeaşi localitate, ar fi aplicat mai multe lovituri unui caine de rasă comună, care a pătruns în curtea locuinţei tânărului. Totodată, poliţiştii au stabilit faptul că, în cursul aceleiaşi zile, cei trei ar fi procedat similar şi în cazul unui alt exemplar canin, metis din rasa Labrador, care de asemenea, a intrat accidental în curtea locuinţei tânărului de 18 ani”, a transmis IPJ Dolj. 

Cei doi câini aparţin unui bărbat de 53 de ani din localitate. 

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru rănirea cu intenţie a animalelor.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite