Tone de gunoi aruncate peste tot în curtea Spitalului Judeţean din Craiova. Bolnavii susţin că este vorba de un focar de infecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În curtea Spitalului Judeţean din Craiova sunt aruncate la tot pasul gunoaie. Bolnavii susţin că peste tot mişună şobolanii, iar câinii se plimbă în voie peste tot.

Pacienţii sunt supăraţi că nu pot ieşi din salon în curtea Spitalului Judeţean din Craiova să respire aer curat „Miroase domnişoară îngrozitor. Sunt munţi de gunoaie, iar nimeni nu face nimic. Peste tot sunt şobolani, ciori, câini şi gunoaie. Este un adevărat focar de infecţie. Venim la spital să ne tratăm de o boală şi plecă acasă cu alta“, a spus Iulian Tică.

Click aici pentru GALERIE FOTO

Angajaţii de la curăţenie susţin că nu există personal suficient pentru a face curăţenie „Este adevărat că sunt gunoaie peste tot. Bolnavii le aruncă de la etaj. Eu le-a spus şefilor mei care este situaţia. Miroase urât, dar mai multe nu pot să fac. Eu sunt o singură persoană. Să strâng totul pe aici mi-ar luat mai bine de 12 ore“, a declarat Cornelia Melţer.
        
„Mai rău nu se poate“

Bolnavii susţin că nici în următorii 20 de ani nu se va schimba nimic în România „Mai rău nu se poate. Cum poţi să stai pe bancă lângă atâtea gunoaie. Din cauza mirosului insuportabil de la gunoi nu putem deschide nici măcar fereastra. Nu îmi bine să cred că un spital din România arată în aşa hal. Este adevărat că şi oamenii sunt de vină că aruncă pahare, sticle şi ţigări peste tot, dar nici cei care ar trebui să facă curăţenie nu fac nimic“, a spus Marian Apostolescu.

Conducerea Spitalului Judeţean din Craiova susţine că strange gunoiul din curtea instituţiei zilnic „Noi strângem pe lună câteva tone de mizerie, iar zilnic adunăm două sau trei containăre“ a precizat Florin Petrescu, managerul unităţii spitaliceşti.      

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite