Toate piscinele din Craiova s-au deschis. Află aici unde te poţi răcori vara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii din Craiova au luat cu asalt ştrandurile
Tinerii din Craiova au luat cu asalt ştrandurile

Ştrandurile din Bănie sunt la mare căutare în această perioadă. Oltenii au în acestă vară la dispoziţie şapte ştranduri, dar şi alte trei locaţii unde pot merge şi se pot răcori, pe malul Jiului.  

Ştrandul Laguna Albastră este situate în plin central oraşului,iar deschiderea a avut loc la începutul acestei luni „Preţul unui bilet în acest an este de 8 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi. Avem o capacitate de maxim de 400 de locuri.Şi în acest an organizăm cursuri de înot, iar preţul abonamentului este de 130 de lei. Ştrandul a fost luat cu aslat de sute de tineri, care aleg să se răcorească la piscină “, a spus Petre Banciu, administratorul ştrandului Laguna Albastră.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

strand

Ştrandul Işalniţa este situate la ieşirea spre Severin. Intrarea va costa 15 lei, iar localnicii din Işalniţa vor avea acces gratuit.

Ştrandul Işaniţa are o capcitate de 700 de locuri, iar la sfârşit de săptămână oltenii sunt invitaţi să petreacă în aer liber la discoteca. 

Hanul Doctorului,este situate la marginea oraşului, ieşirea înspre Piteşti. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar cei care doresc să stea pe şezlong trebuie să mai plătească în plus 5 lei.

Valencia se află  la cinci kilometri de oraş, iar localul a fost deschis tot la începutul acestei luni „Intrarea este 15 lei şi oferim servicii de bucătărie şi bar. În preţul biletului este inclus şezlongul, sauna şi cele două terenuri de sport. Avem şi bazin olimpic“, a declarat reprezentantul localului.

Craiovenii se mai pot distra vara aceasta la piscinele celor două pensiunii de la Beharca precum şi la ştrandul Villagio-Italiano de pe strada Brestei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite