Tânără din Dolj sechestrată şi bătută cu brutalitate de soţul gelos. Individul a fost reţinut pentru lipsire de libertate, violenţă în familie şi ameninţare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a fost bătută şi sechestrată Foto: arhiva
Tânăra a fost bătută şi sechestrată Foto: arhiva

O tânără în vârstă de 34 de ani, din comuna doljeană Şimnicu de Sus, a trăit timp de câteva ore un adevărat coşmar. Femeia a fost schestrată şi bătută de soţul gelos.

Agresorul a fost reţinut şi este acuzat de lipsire de libertate, violenţă în familie şi ameninţare, iar astăzi va fi prezentat în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă. „Întrucât se manifesta violent, bărbatul a fost imobilizat şi încătuşat, cu sprijinul unei grupe a Serviciului de Acţiuni Speciale Dolj apoi condus la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor. Prin extinderea cercetărilor s-a stabilit faptul că, în aceeaşi zi, persoana vătămată a fost ţinută prin folosirea forţei şi împotriva voinţei sale, într-o încăpere din locuinţă.În urma analizării probatoriului administrat cu procurorul de caz, faţă de inculpat s-a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate, violenţă în familie şi ameninţare“, a spus Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Tânăra de 34 de ani a mai depus plângere împotriva soţului, dar de fiecare dată a retras-o. 

Poliţiştii doljeni sfătuiesc toate persoanele să ne sesizeze toate situaţiile în care sunt victime ale unor infracţiuni, chiar dacă este vorba despre infracţiuni de violenţă fizică, verbală, sau alte tipuri de infracţiuni.

La nivelul Inspectoratului a fost luată iniţiativa şi a fost demarat PROIECTUL “EQUILLIBRIUM” în care am avem ca parteneri Asociaţia Dezvoltare şi Psihoterapie prin   Acţiune, iar scopul proiectului este reducerea riscului de victimizare a  femeilor – victime ale violenţei domestice. Principalul obiectiv este cresterea capacităţii femeilor - victime ale violenţei domestice de a se valoriza şi de a conştientiza statutul şi rolul pe care trebuie să îl aibă în societate. 

   

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite