Stâlpul de tensiune uitat în mijlocul centurii de sud a Craiovei a fost mutat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stâlpul din mijlocul drumului a fost mutat astăzi
Stâlpul din mijlocul drumului a fost mutat astăzi

Stâlpul de înaltă tensiune care a rămas în mijlocul unei porţiuni din centura de sud a Craiovei, după ce şoseaua a fost lărgită, a fost înlăturat, astăzi.

Pilonul va fi reinstalat în afara drumului.„Menţionăm că în momentul de faţă, stâlpul este demolat, au fost parcurse toate etapele necesare în vederea relocării instalaţiei. Instalaţia de 20 de kilovolţi de pe noul traseu se va pune în funcţie în cursul acestei zile” a declarat Angelica Barbu, purtătorul de cuvânt CEZ România.

Muncitorii firmei care s-au ocupat de lucrările la centura de sud a Craiovei au turnat asfaltul, chiar dacă în mijlocul drumului se afla un stâlp de de tensiune. Şoferii au declarat în urmă cu aproximativ o lună că România este ţara tuturor posibilităţilor, iar în momentul de faţă totul este posibil.

Proiectul de reabilitare a costat nici mai mult nici mai puţin decât 10 milioane de euro. Centura de sud a Craiovei, trecea până astăzi direct prin dreptul pilonului, iar şoferii au fost nevoiţi să facă manevre pentru a putea evita obstacolul din mijlocul drumului.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite