Șoferul unei firme de curierat din Dolj a murit căzând cu mașina într-un canal de irigații. Se pare că a adormit la volan

0
Publicat:

Cumplitul accident a avut loc la ieșire din localitatea doljeană Dăbuleni. Șoferul, în vârstă de 24 de ani, a fost găsit în stare de inconștiență, dar nu a mai putut fi salvat.

Mașina firmei de curierat a fost găsită într-un canal de irigații de lângă Dăbuleni CAPTURĂ VIDEO
Mașina firmei de curierat a fost găsită într-un canal de irigații de lângă Dăbuleni CAPTURĂ VIDEO

Accidentul a avut loc în ziua de marți, 18 octombrie, în jurul orei 14.00. Polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 că un autovehicul este căzut într-un canal de irigații din extravilanul orașului Dăbuleni, iar în interior se află o persoană inconștientă.

La faţa locului s-au deplasat imediat echipele de salvare, dar în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de către un echipaj SAJ Dolj, tânărul de 24 de ani a decedat.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că șoferul efectua o cursă între Dăbuleni și Amărăştii de Jos și este din localitatea doljeană Brădești. Șoferii care erau în spatele mașinii care a ieșit de pe partea carosabilă au povestit că au văzut cum șoferul nu a schițat niciun gest în momentul în care se îndrepta spre canalul de irigații. Anchetatorii cred că, cel mai probabil, tânărul adormise la volan.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite